A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Lemezjátszót dobott a piacra a Xiaomi!

2019. január 29. - xiaomifan

e-bike_4_1.jpg

Azt már megszoktuk, hogy a Xiaomi egy-másra jelenik meg olyan termékekkel, hogy csak ámulunk és bámulunk. Most megint sikerült meglepnie minket, hiszen a Xiaomi Youpin család újabb tagja egy Bluetooth kapcsolattal felvértezett bakelit lemezjátszó!

e-bike_1_1.jpg

e-bike_2.jpg

e-bike_2_1.jpg

Az elegáns fekete külső magában rejti a hangszórókat is. Egyelőre szinte semmilyen műszaki paramétert nem tudtunk meg a termékről, azon kívül, hogy Bluetooth kapcsolatra is képes. Azaz akár a mobiltelefonunkat is hozzácsatlakoztathatjuk, hogy a hangszóróján szólaltathassuk meg a kedvenc dalainkat.

Egyelőre csak az ára a biztos, jelenleg 249$-os áron szerezhetjük be

 

 

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr614596906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása