A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Megéri váltani? - Ilyen lett a Xiaomi Mi Band 7

2022. május 29. - xiaomifan

Megjelent az új Xiaomi Mi Band 7, ami apró újításokat tartalmaz, hogy még szerethetőbb legyen.

Xiaomi Mi Band 7

 

A Mi Band 7 az eddig megszokott külsőt viszi tovább, de egy kis kijelző növekedést alkalmaztak a Xiaomi mérnökei. Megmaradt az elődnél látott AMOLED panel, ami a 4. generációtól fogva velünk van, de már egy 1.62 colos modellt kapunk ez előd 1.56 colos AMOLED panelje helyett.

A szilikon szíj is ismerős lehet, újra szabadon variálhatjuk majd a színeket és megmaradt a mágnesesen csatlakoztatható töltőkábel is. A gyártói adatok szerint a Mi Band 7 125mAh helyett már 180mAh akkumulátor kapacitással rendelkezik, amellyel pár nappal tovább bírja. 9 napos üzemidőt vagy 15 napos készenléti időt hozhatunk ki belőle. A Mi Band 7 még nem Global Version modell, de egyik Global Version sem tartalmazott magyar nyelvet. így a Band 7 most is angolul kommunikál velünk. A telefonos alkalmazáson természetesen elérhető a magyar nyelvű felület.

Az okoskarkötő Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonunkkal. Természetesen megmaradt az alvásmonitorozás, lépésszámlálás, üzenet és hívásértesítés, zenevezérlés, a 120 sport mód és a repertoárt kiegészítették egy „women’s health” móddal is. Van stressz figyelés, légzésgyakorlat, pulzus és véroxigén szint mérés is.

Megmaradt az 5ATM vízállóság, viszont NFC modult most sem kapunk. Az csak a kínai modellek kiváltsága, azonban ez fizetésre most sem alkalmas, csak digitális kulcsként működik. Az eddigi információk szerint az akkumulátor tovább írja, a kijelző nagyobb lett és a sport módok rengeteg elemmel bővültek. Ha pedig ezeket a szempontokat nézzük, akkor az új Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötő jó választás lehet, ami 51$-os áron előrendelhető a TomTop webáruházából.

A Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr6617843267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása