A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Kis méretű Xiaomi Shunzao kézi porszívó, nem csak az autó tisztántartásához!

2019. szeptember 30. - xiaomifan

shunzao_wireless_multi-purpose_3.jpg

A Xiaomi egy új termékkel bővítette a palettáját, mégpedig egy új, kisméretű kézi porszívóval. A könnyebb megkülönböztethetőség érdekében a két különböző teljesítménnyel rendelkező porszívót, különböző színekkel látták el. Így a fekete modell 12000Pa, míg a fehér verzió 7000Pa szívóerőre képes.

A modernizálás nem csak az új terméket érintette, hanem a töltési megoldást is, hiszen USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel az akkumulátorát. Az olcsóbb modell a kedvezmény kóddal 32.99$, míg a drágább és egyben nagyobb szívóerőre képes fekete verzió 69.99$-ba kerül az előrendelői akció keretében.

shunzao_wireless_multi-purpose_2.jpg

Az akkumulátoros megoldásnak köszönhetően takarítás közben nincs szükségünk kábelekre. Így könnyen kitakaríthatók vele a kisebb szőnyegek, lépcső és az autó is könnyen tisztántartható vele. Az akkumulátoros működés természetesen véges, így a fehér modell 12 perc működésre elegendő. A fekete verzió 10 perc erős és 30 perc idejű, gyengébb teljesítményre képes. A porszívóhoz természetesen különböző fejeket is kapunk, hogy a lehető legalaposabb lehessen általa a takarítás.

shunzao_wireless_multi-purpose.jpg

Az előrendelői akcióban a fehér modell a kedvezmény kóddal 32.79$-ba (~10.200 forint)

Kedezmény kód: BGXM856

Az erősebb, fekete színű verzió 69.99$-ba kerül (~22.000 forint)

Az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr1115183688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása