A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Mitu Robot Játék Dömper - A Xiaomi saját összeszerelhető mechanikus játéka

2018. április 11. - xiaomifan

paa0166-1-7550-sggs_eredmeny.jpg

A Xiaomi mérnökei nem csak a felnőttekre gondolnak. A pár év alatt sikeressé vált gyártó nem csak életünket könnyíti meg műszaki eszközeivel és folyamatos újításaival, hanem a gyerekekre is gondolnak. A Xiaomi Mitu családdal is őket célozzák meg, a futurisztikus LEGO jellegű darabokból álló bányász autóval. A LEGO a múlté, ezzel az innovációval kiélhetik a gyerekek a kreativitásukat, maguk rakhatják, variálhatják össze a dömpert a több mint 500 darabból álló alkatrészből. A LEGO Technic mintára készülő, kormányozható első kerekeivel, független hátsó differenciálművével és emelőrendszerével nyújt feledhetetlen kikapcsolódást gyerekek számára.

paa0166-1-7550-akwn_eredmeny.jpg

paa0166-1-7550-royh_eredmeny.jpg

paa0166-1-7550-l7yr_eredmeny.jpg

A TomTop-tól szokásunkhoz híven, itt is kitudtunk harcolni egy kis kedvezményt erre a termékre, így a Xiaomi Mitu 32,99$ helyett 28,99$-ért vásárolhatjuk meg a WDMTR kóddal.

A Xiaomi Mitu Robot dömpert itt nézheted meg

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr6013804836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása