A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

3000 forintért szinte ajándék a Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe

2021. március 29. - xiaomifan

A Youpin család újdonsült tagjaként mutatta be a Xiaomi a PT01 elektromos fogkefét, ami egy feltöltéssel akár 30 napig is használható és csak 3.000 forintba kerül.

A beépített akkumulátorának köszönhetően nem kell az elem cserével bajlódnunk. A 320mAh kapacitásnak köszönhetően 120 percig képes üzemelni, így napi 2 perc fogmosással számolva könnyen kijön, hogy 30 napig használható egy feltöltéssel.

A cserélhető fej DuPont sörtéket kapott, a két perces fogmosási idő alatt a fogkefe 30 másodpercenként jelez, hogy a legalaposabb tisztításhoz folyamatosan váltsunk pozíciót. A maximálisan 19000 rezgés/perc sebességgel tisztító Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe 2 fokozatot, egy erősebbet és gyengébbet kapott, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelő tisztítási módot. A fogkefe megjegyzi a kiválasztott funkciót, így a következő fogmosáskor a korábban használt üzemmódot használhatjuk.

A beépített 320mAh kapacitású akkumulátorát a mellékelt töltőbölcsőbe állítva tölthetjük fel, ami MicroUSB csatlakozást kapott. Így nem csak otthon, hanem pihenés alkalmával is könnyedén feltölthető az akkumulátora. A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefe szürke, rózsaszín és kék színben választható, 9.9$-ba, azaz körülbelül 3.000 forintba kerül.

A Xiaomi Youpin PT01 elektromos fogkefét itt találod meg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr7816483634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása