A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Tényleg ezeket tudja majd a Xiaomi Mi 7?

2017. december 06. - xiaomifan

xiaomi-logo-header-01.jpg

A Hawaiin tartott Tech Summit eseményen a Xiaomi vezérigazgatója bejelentette, hogy a következő zászlóshajójuk, a Qualcomm Snapdragon 845-ös processzorát kapja majd. A tényt nem erősítette meg, hogy ez a csúcskészülék várhatóan a Xiaomi MI 7 lesz-e, de az értesülések szerint erre adhat okot az a két hónappal ezelőtti hír is, miszerint a Qualcomm és a Xiaomi közösen dolgozik, hogy megfelelően optimalizált processzort kapjon a Kínai óriás. Ez azért is fontos a gyártó életében, mert be szeretnének törni a mobil piacra a mesterséges intelligenciával felvértezett készülékükkel.

 

A render képek tanúsága szerint várhatóan így fog kinézni a Xiaomi Mi 7

xiaomi-mi-7-2.jpg

xiaomi-mi-7-4.jpg

Ezek után, a jövőre megjelenő Samsung Galaxy S9 után a Xiaomi lehet az a gyártó, aki elsőként mutathatja be kínán belül a legújabb Snapdragon 845-ös chipre épült készülékét. Kiderült pár információ is a Xiaomi Mi 7 készülékről. Várhatóan 12 megapixeles Sony IMX380 és egy 20 megapixeles Sony IMX35 érzékelővel szerelt kamera párost fog kapni. A pletykák szerint a Samsung által szállított 6,01 hüvelykes AMOLED képernyővel fog rendelkezni, 6GB memóriát fog kapni és, ha hinni lehet a híreknek, akkor a vezeték nélküli töltés is a repertoár részét fogja majd képezni. Nem utolsó sorban a jövőre megjelenő Xiaomi Mi MIX 3 is várhatóan a Snapdragon 845 processzorát kapja majd.

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr3013448969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása