A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Várhatóan nemsokára jön a Xiaomi Redmi Note 5

2017. október 02. - xiaomifan

note_5_1.jpg

A Xiaomi okostelefonok két kategóriába sorolhatók, az egyik a Redmi sorozat, amelynek tagjai az alsó és középkategóriában helyezkednek el és a Mi sorozat, amelyek a felsőkategóriát képviselik.

A sikeres Redmi sorozat már az ötödik generációhoz ért és Redmi Note 5A az első fecske, amit bejelentettek. Most feltűnt pár kép és specifikáció, amiből megtudhatjuk milyen lehet a Note széria legújabb tagja.

A külső jegyek nagyjából megegyeznek a Redmi Note 4 szériával, tehát megkapjuk a fém unibody házat, 5.5 colos FULL HD kijelzőt és a szokásos előlapi gomb hármast. Aki valami óriási design béli újdonságra vágyik, annak lehet, hogy görbülni fog a szája és nem felfelé. A letisztult formát meghagyta a gyártó, olyan ez, mintha az Apple termékeit néznénk, ott sem változtatják drasztikusan a már jól bevált formát. Kivétel persze az "X", de a Xiaominak is van például Mi MIX-e.

A Redmi Note 4 széria két processzorral is megvásárolható volt, a MediaTek és Qualcomm chipjével egyaránt, így valószínű, hogy itt is megtartják ezt a jó szokásukat. A Mi 5X a Snapdragon 625-öt kapta, de ha a pletykáknak hinni lehet, valószínű, hogy a Note 5-be már a 630-as példány, illetve egy Helio P25-ös kerül.

A Redmi Pro-hoz hasonlóan megmarad az egymás alatt elhelyezkedő dupla kamera, amellyel bokeh effektel ellátott képeket is készíthetünk. A kamera konfigurációja várhatóan 16MP + 5MP kombinációt kapja. Az előlapi kamera várhatóan 12 megapixeles lesz. További jó hír, hogy várhatóan visszatér a 4000mAh-s akkumulátor és 3GB memóriát és 32GB-os tárhelyet kapunk, illetve lesz 4/64GB-os verzió is. A telefon már a legújabb MIUI 9-el és Android 7.1.2-vel érkezik.

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr1012921441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása