A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

A kötelezőket hozza az olcsó, belépőszintű Redmi 7A mobiltelefon

2019. augusztus 02. - xiaomifan

redmi-7a_header.jpg

A Redmi telefonok között az „A” széria mindig is a belépőszintet képviselte. A Redmi 4A-tól kezdve folytatja a Xiaomi ezt a tendenciát, most pedig a Redmi 7. generációja is megkapta a maga kistestvérét, a Redmi 7A személyében.

A Xiaomitól különvált Redmi belépőszintű modelljeinek nem sok kihívója akad, hiszen ha választanunk kellene, akkor inkább tesszük a voksunkat az ismert gyártó termékére, mint egy kisebb kínai mobiltelefon, olcsó modelljére. És ez az, ami a Xiaomi szériából kivált Redmi vonalon megjelent 7A mobiltelefont olyan erőssé teszi.

A Redmi 7A 5.45 colos megjelenítője 18:9-es képaránnyal és 1440 x 720 pixeles felbontással rendelkezik. Sokaknak jó hír lehet, hogy az „A” széria nem kapott szenzorszigetet, azaz notch mentes kijelzőt kapunk, ami felett egy 5 megapixeles kamerát építettek be, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles kamera foglal helyet.

redmi-7a-725x1024.jpg

Itt is Qualcomm processzort kapunk, méghozzá a 12 nanométeres Snapdragon 439 CPU-t, amely 64 bites, nyolc magos és maximálisan 1.95GHz-en üzemel az ARM Cortex A53 magjainak köszönhetően. Memóriából és tárhelyből a jelenlegi modell 2GB/16GB-tal rendelkezik. Szerencsére meghagyták a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót és egy 4000mAh kapacitású telepet is kapott a készülék, így az alacsony fogyasztású processzor és a méretes akkumulátor mellett hosszú üzemidőre számíthatunk. A hátlapon nem kapunk ujjlenyomat olvasót, ellenben a házat egy P2i vízlepergető réteggel is ellátták.

redmi-7a_3.jpg

Az Android 9 alapokon nyugvó rendszer MIUI10 felülettel érkezik Global Version modell, azaz Magyar menüvel és B20 támogatással érkezik.A széria az olcsóbb modellek közé tartozik, a kóddal 77.99$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg!

Kedvezmény kód: BG87A16

A Redmi 7A mobiltelefont itt találod meg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr5814991266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása