A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Mi Power 2

2018. január 11. - xiaomifan

xiaomi-mi-power-2-5000mah_eredmeny.jpg

Akinek nincs túlságosan nagy szüksége egy óriási kapacitású külső akkumulátorra, mert neki elég, ha a hazafelé úton lemerült telefonját fel tudja tölteni mire a fali töltőhöz ér, akkor nekik lehet jó választás a Xiaomi 5000mAh kapacitású külső akkumulátora.

Az akkumulátor egy lítium-polimer telepet tartalmaz, amit az egyetlen darab karcálló alumíniumötvözetből álló fém házba öltöztettek. Egy teljes méretű USB kimeneti portja van, amin keresztül a telefonunkat tölthetjük, illetve egy MicroUSB bemeneti port, amivel pedig az akkumulátort láthatjuk el energiával. Négy visszajelző LED-et kapott, ami az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzésére szolgál és egy előlapi bekapcsológomb gomb kapott rajta még helyet. A Mi Power 2 mérete 125 x 69 x 9.9 mm, súlya pedig 156 gramm.

A gyártó odafigyel a biztonságra, így ugyanúgy, mint a többi Xiaomi külső akkumulátor, a Mi Power 2, 9 beépített áramköri védelemmel rendelkezik. Ez magában foglalja a magas hőmérséklet, rövidzárlat és a nagyfeszültségű bemenetek és kimenetek elleni védelmet.

A Xiaomi állítása szerint az eszközt 3.5 óra alatt teljesen fel kell tölteni egy 5V / 2A-os töltővel. A tesztek szerint a Mi 4 telefont egyszer, az iPhone 6-ot 1.8x-ot és az iPhone 5-öt 2.2-szer képes feltölteni.

Az 5000mAh kapaciátsú Mi Power 2 január 12-én kerül forgalomba.

Addig is a Xiaomi első generációs 5000mAh-s terméke 10.99$-ba, a 10000mAh kapacitású pedig 16.99$-ba kerül

A további Xiaomi power bankokat és védő tokokat itt nézheted meg

 

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8113565575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása