A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Friss hírek a Xiaomi Redmi 5 és Redmi 5 Plus-ról

2017. december 01. - xiaomifan

redmi-5-plus-miui-9_eredmeny.jpg

Már nagyon-nagyon vártuk, hogy a Xiaomi valami információt csepegtessen a Xiaomi Redmi 5-ről. Most úgy tűnik December 7-én fogja leleplezni a milliók kedvencét, a Redmi széria új tagját, a Xiaomi Redmi 5-öt!

Az információkat a nemrég kiszivárgott Xiaomi Redmi 5 kézikönyve alapján lehet előre sejteni. Így azt már tudni lehet, hogy a Xiaomi jó szokásához híven, a Redmi 5 is Dual SIM képes lesz, illetve a memóriakártyával való bővítéshez fel kell áldozni az egyik SIM foglalatot.
redmi-5-manual_eredmeny.jpg

A Redmi 5 várhatóan egy 5,7 colos HD+ felbontású kijelzővel fog rendelkezni, amelynek felbontása 1440 x 720 pixel lesz, a képarány pedig a mostani trendet követve 18:9 arányú. Az elcsípett képek alapján a kijelző felett egy LED villanót is kapunk majd, így a szelfizni vágyóknak ez nagy öröm lehet, hogy most már lehetőség lesz a vaku használatára is a szelfik készítésekor.  A motorháztető alatt egy 14nm-es Qualcomm Snapdragon 450 processzor kapott helyet, ami nyolc darab, maximum 1,8 GHz órajelű Cortex-A53-as magot tartalmaz big.LITTE elrendezésben.

Xiaomi Redmi 5

redmi-5-featured_eredmeny.jpg

Az okostelefon várhatóan 3 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet kap. De az a hír járja, hogy lesz egy 32GB tárhellyel szerelt verzió is. A hátlapra egy 12 megapixeles és 5 megapixeles kamera került és várhatóan egy 3300mAh kapacitású akkumulátort fog kapni.

Felröppent a hír, hogy érkezik egy Redmi 5 Plus is, ami 2160 x 1080 képpontos, 18:9 képarányú 5,99 colos kijelzővel fog rendelkezni. Ez a Redmi 5 mellett nem rossz ötlet, hiszen így lenne egy erősebb alternatívája az 5-ös szériának, amiben egy nagy felbontású kijelző és igazi középkategóriás processzor kerülhet. Ugyan úgy, ahogy a kisebb testvérnél, itt is egy 12 és 5 megapixeles hátlapi kamerát kapunk, az akkumulátor mérete 4000mAh kapacitású lesz.

Forrás: Gizmochina

További hírekért kövess minket Facebookon

  

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr3413407063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása