A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Talán a legegyszerűbb és legpraktikusabb ajándék férfiaknak!

2017. november 22. - xiaomifan

1_6.jpg

Új színfolt, új termék a gyártó repertoárjában, ami azt jelzi, hogy komolyan veszi azt a tevékenységet, amit korábban elindított, hogy a sportcipőivel elindított ruházati kiegészítők talaján is megveti a lábát. 

Talán már arra gondolunk, ha meglátunk egy új Xiaomi terméket, hogy hol van benne elrejtve valami okos funkció? A gyártó bőr pénztárcája mellőz minden féle technológiai megoldást, így ne mondja meg, hogy ellepje hány forint van benne. Egyszerűen csak alkottak, a gyártótól már jól megszokott, letisztult megjelenésű pénztárcát. 

20171101143431_15891_eredmeny.jpg

A barna és fekete színben kapható termék mérete  9.5 x 1.5 x 12cm.

A könyv szerűen nyitható kivitelű pénztárcában egy nagy zsebet találhatunk a papírpénzeinknek, illetve két oldalt helyezhetjük el az ablakkal ellátott rekeszben fényképes igazolványunkat, illetve a jobb és bal oldalt található zsebekben bankkártyánkat, névjegykártyáinkat.

20171101143431_99469_eredmeny.jpg

A Xiaomi bőr pénztárcájáról itt tudhatsz meg bővebb infót

Mondd el másnak is, ha a cikket egy kattintással megosztod

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr9013344875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása