A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Bejelentették a Redmi Y1 okostelefont

2017. november 03. - xiaomifan

A tegnapi napon Újdelhiben tartott sajtótájékoztatón mutatta be a Xiaomi a Redmi Y-t. Így nemsokára megindulhat a Xiaomi Redmi Y1 és Redmi Y1 Lite értékesítése. A Xiaomi Redmi Y1 5.5 hüvelykes HD kijelzője 1280 x 720 képpont felbontású és Gorilla Glass védi a karcoktól.

Xiaomi redmi Y1 és Y1 Lite

1_1.jpg

A Redmi Y1 motorházteteje alatt egy 1,4 GHz-es Qualcomm Snapdragon 435 processzor dolgozik, Adreno 505 -tel párosítva. Két változatban lesz kapható 3 GB RAM + 32 GB belső tárhely és 4 GB RAM + 64 GB tárhellyel, amit MicroSD kártyával bővíthetünk.

A Redmi Y1 egy 16 megapixeles elülső kamerát kapott, 76,4 fokos nagy látószögű objektívvel, "LED Selfie" vakuval és f / 2,0 nyílással rendelkezik. Hátulra egy 13 megapixeles, autofókuszos kamera került két ledes villanóval. Hátul pedig ujjlenyomat olvasó kapott helyet.

Xiaomi Redmi Y1 Lite

Ezzel párhuzamosan a Xiaomi kiadta a Redmi Y1 Lite-ot. Itt már a kisebb Qualcomm Snapdragon 425 processzor dolgozik, 2 GB RAM és 16 GB tárhely társaságában.

A készülékeken Android 7.1.2 Nougat fut, MIUI 9 felülettel. A telefonok akkumulátora 3.080mAh.

 

Forrás: Gizmochina

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr213153438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása