A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Bemutatkozott a Xiaomi legújabb terméke, az infravörös hőmérő

2017. szeptember 20. - xiaomifan

2017091201557441gompj17.jpg

A kialakítás hamisítatlan Xiaomi. A gyártó nagyon figyel a letisztult vonalakra, de mégis az egyszerűségével is olyat tud folyamatosan alkotni, hogy milliónyi termék közül kitalálható melyik készült a gyártó boszorkánykonyhájában.

A most bemutatott hőmérő főként a gyermekes szülőknek nyújthat segítséget, hiszen az infravörös szenzorának köszönhetően csak oda kell tartani a gyermek homlokához az érzékelőt és másodpercek allat kész a mérés.

Fejlett német Heimann érzékelővel és a világos LED-es digitális kijelzővel ellátott hőmérővel kényelmesebb, higiénikusabb és pontosabb testhőmérséklet mérését kapunk. Az egy másodperces mérés után egy gyenge rezgéssel jelzi a mérés végeztét, így egy beteg alvó babát sem fogunk felébreszteni a hőmérés által. 

A készülék mérete 13,70 x 3,40 x 3,90 cm, súlya csupán 90 gramm. Mérési távolság maximum 3 centiméter, két darab AAA ceruzaelemmel működik. Mérési tartomány 35 - 42 Celsius fok, mérési pontosság +/- 0.2 Celsius. Kijelző hőfokmegjelenítése 0.1 Celsius fokos lépésben.

A Xiaomi hőmérője jelenleg előrendelői akcióban érhető el

A "MiTher" kóddal nettó 28.99$

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr6712879744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása