A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Lehet, hogy nem is a Mi 6 a Xiaomi csúcskategóriás telefonja?

2017. szeptember 18. - xiaomifan

Amikor még csak hírek és render képek jelentek meg a Xiaomi "Chiron" kódnévvel jelzett készülékéről, sokan azt hittük, hogy a vékony kijelzőkeretes telefonjuk végre megkapta az utódot, a MIX 2-t. A legújabb MIX megjelent, de most újra felröppentek a pletykák a "Chiron" készülékről, ami lehet, hogy egy új széria első fecskéje lesz, esetleg a nemrég bemutatott Mi Note 3 kicsit felturbózott változata a Mi Note 3 Pro lesz.

Xiaomi Chiron GFXBench

Forrás: Gizmochina

A lefuttatott tesztprogram szerint a Xiaomi "Chiron" egy 5,6 hüvelykes teljes FULL HD kijelzővel, azaz a képarány nem a MIX 2 féle 18:9, hanem 16:9-es marad. A meghajtásról egy Snapdragon 835-ös processzor gondoskodik, aminek órajele 2,4 GHz, mellé társul az Adreno 540 GPU. Memóriából 6 GB, míg belső tárhelyből 256 GB-al rendelkezik (ez persze modelltől függ). Előlapi kamerája 5, míg a hátlapra került optika 12 megapixeles lesz.

Mint azt tudjuk a Xiaomi Mi Note 3 egy Snapdragon 660-as processzorral rendelkezik, tehát jó alternatíva lehet a Mi 6 és a Note 3 közé beékelni egy csúcshardverrel szerelt nagy kijelzős készüléket, míg a "kijelző keret nélküli" vonalon megmaradna a MIX széria. Kíváncsian várjuk mi fog kisülni belőle.

 

A nemrég megjelent Xiaomi Mi Note 3, 6GB memóriával, 64GB tárhellyel, 5.5 colos kijelzővel, Snapdragon 660-as processzorral és dupla hátlapi kamerával rendelkezik.
A "NT3CJ" kóddal akciósan megvásárolható és még EU Express szállítást is kérhetsz, amivel sokat spórolhatsz a vám költségen.

2.jpg


A Xiaomi Mi Note 3 készüléket és bővebb információt itt találsz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr5212872800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása