A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Okos fiókzár a Xiaomitól!

2019. április 29. - xiaomifan

s2764-1-34f7-qbdd_eredmeny.jpg

A Xiaomi okosan lavíroz az okos kiegészítők között. Azt nem mondom, hogy nem találni a funkcióját feleslegesnek érző kiegészítőnek, de az okos zár nem is rossz ötlet a részükről.

 

Pozitívuma, hogy nem kell külön fúrni-faragni és kulcsnyílást faragni a fiókra, hanem csak a belső (kívülről láthatatlan) felére kell felhelyezni a zárat. Vezeték nélkül nyithatjuk/zárhatjuk, így semmilyen külső változást nem fedezhetünk el rajta a bútor felokosítása után.

xiaomi-mijia-yeelock-smart-drawer-cabinet-lock-keyless-bluetooth-app-unlock-anti-theft-child-safety-file_eredmeny_eredmeny.jpg

A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonunkkal nyithatjuk és zárhatjuk a fiókunkat, szekrényajtónkat. A mobiltelefonunk lehet a kulcs hozzá, így 1 másodperc alatt oldhatjuk fel vagy zárhatjuk le. A Bluetooth hatótávolság a technológiai korlát miatt maximálisan 10 méter lehet.

xiaomi_smart_drawer_cabinet_lock_3_eredmeny.jpg

Otthon vagy a munkahelyen, esetleg egy kis gyerek elől is védhetjük az iratainkat vagy más dolgainkat. Az alkalmazásnak köszönhetően engedélyt adhatunk, azaz egy virtuális kulcsot, hogy más is használhassa a zárat. A Xiaomi Smart Drawer Cabinet Lock terméke 2 darab AAA méretű elemmel működik. Az okos zárt 21.99$-os áron vásárolhatjuk meg, ami 6360 forintba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr1014793236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása