A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Bőr szíjas lett a Xiaomi Stratos 2S!

2019. február 05. - xiaomifan

amazfit-stratos-2.jpg

Aki még mindig kitartana a Xiaomi Amazfit Stratos 2 mellett, annak jó hír, hogy egyedül most a GearVita forgalmazza alacsonyabb áron az órát, náluk jelenleg 169.99$-ba kerül, amit az EU Priority szállítással áfa és vámmentes.

a96a8a72-e9a4-4483-9aee-60d38e722bdb.jpg

A Stratos 2S egy külsőleg ráncfelvarrott verzió lett. Megmaradtak a sport módok, a futás, tenisz, foci, úszás, stb.. Maradt a GPS, WiFi, a belső tárhely mérete is a Stratos 2-ből ismert 4GB, amire felmásolhajtuk a zenéinket, hogy aztán egy Bluetooth fülhallgatóval meghallgathassuk azokat. Tehát hardveres fronton minden megmaradt, ami a Startos 2 órában is megtalálható volt. Egyedüli változás, hogy az előlapi üveg már 2.5D lekerekítést kapott és, hogy az eredeti szilikon szíjat bőrre cserélték. Jó hír, hogy ez már nem kínai verzió, hanem a nemzetközi, International verziót vásárolhatjuk meg, azaz Angol nyelvű órát kapunk.

51aee23e-e83e-481c-9b58-4e60d037ef4f.jpg

A Xiaomi Stratos 2S órát most a Banggood webáruházban találtuk meg, ahol 249.99$-t kérnek érte, ahol egyelőre fel lehet iratkozni, hogy értesítést küldjön a rendszer, ha beérkeztek az első készletek.

 

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr7614609638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása