A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Kedvenc gyártónk új eszközzel hódít - Xiaomi Youpin Acton az elektromos gördeszka

Egy újabb nagyon olcsó városi közlekedési eszközt fejlesztett a Xiaomi

2018. augusztus 04. - xiaomifan

_1_eredmeny12018_08_04_11-12-14.jpg

A Xiaomi elektromos rollere akkora élmény volt, amiről nem gondoltam volna, hogy így megtudja változtatni a bennem kialakult képet a rollerekről. De amióta használom, az egyik legjobb döntésem és vásárlásom volt azok közül a termékek közül, amiket külföldről rendeltem.

Egy ideje már itthon is kaphatóak különféle elektromos rollerek, kerékpárok és gördeszkák is. A Xiaomi bármihez is nyúl, mindig valami szuper eszközt hoz létre. A Xiaomi Youpin családba tartozó Acton egy elektromos motorral hajtott gördeszka, amellyel sokkal könnyebbé válik a közlekedés rövidtávon. Előnye, hogy sokkal kisebb helyet foglal, mint egy elektromos roller, mégis akkora hatótávval rendelkezik, hogy aki a városban használja, biztosan elegendő lesz számára a maximális 12 kilométeres hatótáv, de akkor sem kerülünk bajba, ha messze van a munkahelyünk, ha mindennap gördeszkával tennénk meg ezt az utat, hiszen az akkumulátora 60 perc alatt feltölthető és így újra miénk az egész kapacitás.

_1_eredmeny22018_08_04_11-11-55.jpg

_1_eredmeny62018_08_04_11-12-03.jpg

Az LG gyártmányú motort a Samsung gyártósorairól legördült akkumulátor táplálja, a gördeszka maximális terhelhetősége 100 kilogramm. Végsebessége eléri a 22km/h tempót is, a maximális megtehető távolság pedig 12 kilométer.

_1_eredmeny82018_08_04_11-12-24.jpg

Az irányításról egy kis kézbe illő vezeték nélküli távirányító gondoskodik. A működése nagyon egyszerű, ezzel adhatunk gázt és fékezhetünk. Az irányítást, ugyanúgy, mint egy normál gördeszkán, a súlypontunk áthelyezésével érhetjük el.

_1_eredmeny72018_08_04_11-12-21.jpg

Azt hiszem, hogy megtaláltuk a nyár új slágertermékét. A Xiaomi Youpin Acton elektromos gördeszka 272,99$-ba kerül, ami körülbelül 73.000 forintnak felel meg. Az elektromos rollerem óta tudom, hogy egy elektromos eszközzel közlekedni hihetetlen olcsó, hiszen a saját rolleremmel is 20km távolságot tehetek meg egy feltöltéssel, aminek a villanyszámlája nevetségesen alacsony, 11 forint. Mivel itt kisebb a hatótáv, még ennyibe sem kerül az akkumulátor feltöltése, ami 12 kilométer távolságra elég, így sok buszjegy árát spórolhatjuk meg.

Az elektromos rollerhez szerencsére az Europe Railway Priority Mail szállítás választható, ami nem csak ingyenes, de segítségével áfa és vámmentesen rendelhető meg, így még ezt az összeget is megspórolhatjuk.

A Xiaomi Youpin Acton elektromos rollert itt rendelheted meg

 

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr4014161349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása