A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Hamarosan egy új, olcsó egérrel jelentkezik a Xiaomi

2018. június 04. - xiaomifan

xiaomi-mouse-b_eredmeny.jpg

A Xiaomi egyre jobban egyre jobban ízlelgeti a PC szegmenst. Most pedig egy új egérrel jelentkezik, ami nem más, mint a Xiaomi Wireless Mouse.

Szinte már azt mondhatjuk, hogy laptopjai közül mindenki tud választani számára meglelőt, hiszen annyi féle kiépítésben és felszereltséggel rendelkeznek. Kezdve az alacsony fogyasztású ultrabook kategórián keresztül, mint a Xiaomi Notebook Air, vagy a nagyobbak közül a Xiaomi Notebook Pro és most már a Gamer vonalon is erősít a gyártó.

Már ott vannak a fülhallgatók szegmensében is, de most egy új, olcsó, de a PC használatához szinte elengedhetetlen eszközzel jelentek meg ez pedig egy USB-s vezeték nélküli egér.

xiaomi-mouse-c_eredmeny.jpg

Az új jövevény külsőre nagyon hajaz az első generációs változatra, itt is megmaradt a karcsú forma és a kerekded lekerekítés. Most is ezt az előző generációs egeret használom és a képeket elnézve az új testvér külseje tényleg a Xiaomi minimalista stílusát hordozza magán.

xiaomi-mouse_eredmeny.jpg

A fehér és fekete színekben kapható Xiaomi egér gombjai fényes, míg az többi része matt borítást kapott. Az egér hátsó részét kissé megemelték, így jobban kézre áll majd. Az optikai szenzor felbontása maradt az elődben is megtalálható 1200dpi-s szenzor. A gombok alatt található kapcsolók pedig a gyártó szerint 3 millió kattintást bírnak.

xiaomi-mouse-a_eredmeny.jpg

Szerencsére olcsóbban várható az új PC kiegészítő, mint az előző verzió, így 6.5 euró összeggel kalkulálnak, ami körülbelül 8$-nak felel meg, de szerintünk a végleges ár magasabb lesz ennél, de még így is olcsóbb lesz, mint az előző generáció tagja.

 

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! Csatlakozz hozzánk, legyél te is a Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr4114022610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása