A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Durva lesz a Xiaomi Mi MIX 2S

2018. február 26. - xiaomifan

xiaomi-mi-mix-2s_eredmeny.jpg

Sokan azt vártuk, hogy az idén megjelenő Xiaomi MI MIX széria legújabb tagja, sorban a következő 3-as számot kapja. Erre cáfolt rá a Xiaomi, hiszen a gyártó gondolt egyet és inkább a második verziót újította fel és lebbentette fel a fátylat a 2S-ről.

Azért nem kell aggódnunk, hiszen nem csak egy ráncfelvarrott verziót fogunk kapni, hanem a készülék megkapja  a legújabb Qualcomm processzort, ami nem más, mint a Snapdragon 845.

A Qualcomm még tavaly decemberben mutatta be a legújabb rendszerchipjét, amely, ahogyan annak kötelezően lennie kell, számos pontos fejlődést ígér a tavaly bemutatott Snapdragon 835-höz képest. Fejlettebb processzormagokat és GPU-t kapunk, az eddig megismert és jól bevált big.LITTLE elrendezést a DynamIQ veszi át.

mi-mix-2s-antutu-score-official_eredmeny.jpg

A Snapdragon 845-ben már a Kryo 385, A75 és A55 magok kaptak helyet, amik magasabb órajelen is üzemelnek, mint a 835-ben, így a teljesítmény 25%-kal nőhet. A lefuttatott Antutu benchmarkban 273741 pontot kapott, ami az első helyre repíti a telefont a ranglistában, ha a nyers erőt nézzük.

Láttad már a mai akciókat?

logo2.jpg

Várhatóan 8 GB memória és 256 GB belső tárhely lesz a nagyobbik verzióban, de valószínűleg készül belőle 6/128GB-os verzió is. A belső tárhely természetesen UFS 2.1-es sebességű lesz. Kikerült pár információmorzsa a  kamerájáról is, így várhatóan egy Sony IMX363 lesz segítségünkre a tökéletes képek elkészítésében. A Snapdragon energiatakarékos fogyasztása miatt megelégedtek egy 3400mAh kapacitású akkumulátorral is, ami elsőre kevésnek tűnhet, de a fejlett processzor, hiába a csúcskategóriát képviseli, nem elhanyagolható a 835-nél is tapasztalt, normál használat melletti alacsony energiafogyasztás.

A készülékre azért még egy kicsit várnunk kell, hiszen csak Március 27-én fogják bemutatni. Addig is nagyon várjuk!

Természetesen a Mi MIX 2 sem egy gyenge telefon és szerencsére elérhető a B20-at is támogató verzió Európai raktárból!

Te MI MIX-et használsz, esetleg választanád a legújabb MIX 2S-t?

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr9013696860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása