A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Újabb hírek röppentek fel a Xiaomi MI 7-ről

2017. december 28. - xiaomifan

xmi7-27-1514377208_jpg_pagespeed_ic_7d-ihxkhsz.jpgA Xiaomi fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy az elkövetkező hetekben új zászlóshajót jelenthessen be, ami valószínűleg a legújabb csúcskészülékük, a Mi 7 lesz.

A Mi 6 idén áprilisban jelent meg, így egy kicsit korábban szeretne debütálni a Xiaomi a legújabb készülékével. Jó lenne, ha már a Mi 7 érkezne és a legjobban azt szeretnénk, hogy B20 támogatást is kapjon. A gyártó odafigyel a biztonságra, így állítólag egy 3D-s arcfelismerés fog kapni a készülék. A Synaptics korábban bejelentette, hogy elkészítette a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó megoldását, de hivatalosan nem tudni, hogy a Xiaomi új készüléke megkapja-e ezt a funkciót. A render képek között találni olyat, amin a kijelző alsó részén egy ujjlenyomat található, de biztosat nem merünk állítani. Sőt, mi inkább azt mondanánk, hogy ez egyelőre kimarad a készülékből, maximum majd nagyon meglepődünk.

xmi7renders-27-1514377199_jpg_pagespeed_ic_mo9zmh6_mr.jpg

Ahogyan az látható a kijelző a Mi MIX-hez hasonlóan, szinte az egész elülső részt elfoglalja. Persze azt szögezzük le, hogy ezek nem végleges képek, de jó néz ki, azt meg kell hagyni. A hátlapon dupla optika foglal helyet, ami egy 12+20 megapixeles optika Sony IMX380 + IMX350 érzékelővel. 

A kijelző várhatóan egy vékony kerettel ellátott 5,65 hüvelykes, 18:9 képarányú panel lesz. A motorháztető alatt a legújabb Snapdragon 845 processzor fog dolgozni, ami 25%-kal hatékonyabb az előd 835-nél. Ebben 4 darab Cortex-A75 architektúrára épülő mag található, ami akár 2.8 GHz-es órajelen üzemelhet, valamint kapunk mellé még 4 darab energiatakarékos Cortex-A55 egységet 1.8 GHz-re skálázva. Memóriából 6 GB-ot, tárhelyből pedig 64 GB vagy 128 GB kerülhet bele. A készüléket egy 3200mAh kapacitású telep látja el energiával és természetesen a legújabb MIUI 9-es rendszert fogja futtatni.

 

Nézd meg a legújabb termékeket és időzített akciókat is!

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr513529551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása