A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Mivel dobjuk fel a Mi Band karkötőnket? És más kiegészítők...

2017. november 10. - xiaomifan

Mikor a Xiaomi kiadta a Mi Band okoskarkötőjét a fekete szín sokaknak egyhangú volt. Persze szerencséjükre a kínai ipar felfigyelt erre és elkezdte magából ontani a különféle szilikon karpántokat, amibe a Mi Band magját lehetett beletenni, ezáltal egy "teljesen új" eszköz volt a kezeden. Egyszerűen kipattintható és hangulathoz, stílushoz megfelelőt választhatunk a repertoárból.

Még nincs MI Band-ed, de szeretnél magadnak egy alvást, aktivitást és pulzus figyelő eszközt? Most a "11.11GB177" kóddal 16.11$-ba kerül. Ajándéknak tökéletes. Csak kattints erre a linkre és használd fel a kedvezmény kódot.

Ez a trend még most is tart, sőt az utóbbi időben egész jó darabokat lehet találni és változattól függően pár dollárért. Ilyen például az egyik bőrből készült pánt, de találunk rozsdamentes acélból és szilikonból készültet is.

1_3.jpg

2_5.jpg

3_2.jpg

4_1.jpeg

És, ha már elkezdtek nekünk különféle pántokat gyártani a szeretett Mi Band-hez, akkor vásárolhatunk hozzá kijelzővédőt, töltő kábelt, de még a nyakunkban is hordhatjuk az új kiegészítőkkel.

Kedvezmények a mai napra 11.10.

 

2_6.jpg

3_3.jpg

1_4.jpg

A MI Band 2 kiegészítőket itt találod

 

Mi Band 2 karkötő

Kód: 11.11GB177

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr313223207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása