A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Oclean One - Az alapos fogkefe

2017. október 06. - xiaomifan

Imádjuk a Xiaomi-t. Az innovatív gyártó egy új terméket tett le a higiéniai termékek asztalára. Az egyik oka annak, hogy fog és így problémáink vannak az az, hogy nem használunk megfelelő fogkefét és helytelenül mosunk fogat. Túl keményen vagy túl lágyan, esetleg túl gyorsan mosunk fogat, ami kárt okozhat a fogainkban. A Xiaomi egy új elektromos fogkefét mutatott be, az Oclean One, amely 12 tisztítási módot tartalmaz, beleértve az érzékeny és normál fogak tisztítását is, ami alapos használattal hatékonyan távolítja el a fogkövet is.

Tulajdonságok:

- 4 fogmosási sebesség: érzékeny, puha, normál, intenzív

- 3 fogmosási mód: standard, fogfehérítés, masszázs

- 42 000 rezgés percenként

- kiváló minőségű DuPont és Pedex sörték

- 60 nap töltés nélkül

A termék letisztult megjelenést kapott. A fogkefe IPX7 minősítésű, ami azt jelenti, hogy vízzel is érintkezhet. Antibakteriális bevonattal rendelkezik, amely megszünteti a baktériumok 99,9% -ának megtapadását.

A fogkefe számos más tulajdonságokkal is büszkélkedhet. A Bluetooth 4.2 kapcsolaton keresztül okostelefonunkkal is összekapcsolhatjuk. Egy vízhatlan hangszóró segítségével pedig a fogkefe képes figyelmezteti, hogy mosási pozíciót váltsunk, illetve a fogmosás végeztéről is. 

A fogkefe sörtéje sokkal lekerekítetteb, mint a szabványos fogkefék, viszont ezáltal az ínyed kevésbé sérül. A markolat belsejében van egy giroszkóp, amely figyelemmel kíséri a sörték helyzetét és a nyomást, amelyet a fogmosás közben alkalmazunk. Ez az adat jelenik meg az alkalmazásban, így összehasonlíthatjuk a fogmosási technikánkat az ajánlottal. A fogmosás intenzitása a jelenlegi igényektől függően módosítható.

Egy másik érdekes dolog az Oclean One-ben, hogy percenként 42 000 mozgást generál, ezért rendkívül kényelmes és alapos tisztítást ígér. A kézi fogkefével ezzel szemben csak kb. 200 ilyen mozgásra vagyunk képesek.

A fogkefe  2600mAh-es akkumulátorral rendelkezik. 3.5 óra töltéssel, akár 60 napig is üzemképes.

A Xiaomi Oclean One-t itt nézheted meg

 

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr6112933545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása