A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Bead Ring - Az új Xiaomi okosóra

2017. október 05. - xiaomifan

Nagy nap volt Szeptember 20. a Xiaomi hordozható eszközeinek imádói számára. Mi is szeretjük a gyártó termékeit, és gondolom ti is, ha minket olvastok :) Megjelent egy új Amazfit óra, amely egyszerre akár 56 karaktert is képes megjeleníteni a kijelzőjén. 

2_3.jpg

 

Nézd meg az akciós termék válogatásunkat, hogy olcsón juss Xiaomi termékekhez

 

A készülék 1,23 hüvelykes IPS-képernyőt kapott, amely széles betekintési szöget biztosít annak érdekében, hogy a kijelző minden pontja jól látható legyen. Az óra tartalmaz továbbá lépésszámlálót, kalóriaszámlálót, pulzusszámmérőt, alvásmonitorot és egyéb hasznos funkciókat.

Az Amazfit Bead Ring Watch kijelzőjének védelmét a harmadik generációs Corning 2.5D gorilla üveg biztosítja, amely ujjlenyomamentes védőréteggel van ellátva. Az óra hátulja 316L rozsdamentes acélból készült, amelynek beépített pulzusmérője van. Vízálló és 50 méter mélységig is bírja a víz alatt.

3_1.jpg

Az óra állítható pántja minden csuklómérethez illeszkedik, 7 színben kapható: fekete, kék, világos zöld, szürke, sötétkék, narancssárga és piros. Természetesen, mint bármely más Xiaomi termék, a Xiaomi Amazfit Bead Ring Watch szinkronizálható a mobiltelefonunkkal.

Az óra akkumulátora legfeljebb 12 napig használható. Mi már nagyon várjuk a hivatalos forgalmazóknál is kapni lehessen, előreláthatólag 45$-os nyitó áron.

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8512930983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása