A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Whia 24 az 1-ben csavarhúzó készlet

2017. szeptember 22. - xiaomifan

xiaomi-mijia-wiha-screwdriver-kit-24-in-1-precision-magnetic-bits-gray-induction-1.jpg

Kedvenc gyártónk nem csak műszaki cikkeket gyárt, hiszen nemrég volt szó egy Facebook bejegyzésben a ZSH.COM gyártóval közösen piacra dobott 100% pamut törölközőről. Most pedig itt egy újabb hiánypótló azoknak, akik hisznek a gyártóban és a termékeik minőségében. 

1.jpg

A Xiaomi Whia egy 24 darabos csavarhúzókészlet, ami 60 hrc keménységű acélból készült és rozsdamentes aluminium ötvözet bortja a csavarhúzó fogantyúját és a tároló dobozt egyaránt. A bitek között megtalálható szinte minden, ami egy otthoni munkához kellhet, legyen az lapos vagy csillag fejű, amivel eltudjuk végezni egy óra, számológép, számtógép, kamera, rádió, tehát minden kisebb műszaki termék szétszerelését.

Bitek: Phillips csillag (PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2), imbusz (H1,5 (1.5 / 2.0 / 3.0 / 4.0), Spanner U2.6, háromszárnyú 3, Pozi (P2 / H2.0), Torx (T2 / T3 / T4 / TR5 / TR6 / TR8 / TR10 / P5), háromszög 2.3 

Ha megtetszett a Xiaomi csavarhúzó készlete, akkor itt vásárolhatod meg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8812885822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása