A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Xiaomi Sothing Sunny Night Light teszt

2019. augusztus 20. - xiaomifan

xiaomi-sunny-night_header_1.jpg

Praktikus és esztétikus éjszakai lámpát próbáltunk ki a Xiaomitól! A Xiaomi Sothing szériájának termékei között érdemes szétnézni, ha még nem ismered az alacsony árairól ismert termékeit, párásítóit, rovarirtóit.

Tovább

A kötelezőket hozza az olcsó, belépőszintű Redmi 7A mobiltelefon

redmi-7a_header.jpg

A Redmi telefonok között az „A” széria mindig is a belépőszintet képviselte. A Redmi 4A-tól kezdve folytatja a Xiaomi ezt a tendenciát, most pedig a Redmi 7. generációja is megkapta a maga kistestvérét, a Redmi 7A személyében.

Tovább

Egész jó lett az új 48 megapixeles Xiaomi Mi A3!

A 2017 szeptemberében bemutatott Mi A1 és a vele együtt útjára indított „A” széria rövid időn belül sikeres lett. A Xiaomi az Android One mellett tett le a voksát az „A” szériában, ami a Google rendszerét gyártói módosítás nélkül telepíti a készülékekre. Így alacsony áron 2 évig garantált szoftveres támogatást kapunk a droid rendszerhez!

Tovább

Okos mennyezeti lámpa a Xiaomitól! - Xiaomi & PHILIPS Zhirui

l3091-1-1-f2f7-medv.jpg

A Holland illetőségű Philips már régóta a Xiaomi partnere, több terméket is készítettek már. A legújabb produktumuk a Xiaomi PHILIPS Zhirui LED mennyezeti lámpa, amely természetesen integrálható a Xiaomi Mi Home alkalmazásba, hogy aztán az okos ökoszisztémánk részesévé váljon.

Tovább

Xiaomi Redmi Note 6 Pro teszt - Mindenhol megállja a helyét

xiaomi_redmi_note_6_pro_3.jpg

Amikor megjelent a Xiaomi Mi8 után az újabb középkategóriába pozícionált Redmi Note 6 Pro, akkor eldöntöttem, hogy beszerzek egyet. Így esett a választás egy fekete színű, Global verziós, azaz Magyar nyelvű menüvel és B20-as 4G támogatással (hogy a hazai hálózatokkal se legyen gond) rendelkező 3GB/32GB-os modellre.

Tovább