A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi termékek, amikkel még biztos nem találkoztál 2. rész

2022. június 28. - xiaomifan

Számos Xiaomi termék, amire nem is gondoltál, hogy létezik. Most ezekből az újdonságokból válogattunk. Az első válogatásunkat is sokan olvastátok, így megint lemerültünk az internet legmélyebb bugyraiba és újabb, nem túl ismert Xiaomi termékekre bukkantunk.

Remekül néz ki a tüzet imitáló Xiaomi párásító

Külsejét tekintve valószínűleg először mindenkinek egy kenyérpirító képe ugrik be elsőre. A párásító 5V/2A-t vesz fel, amihez elég egy USB port is, nincs szükség különleges hálózati adapterre. A 18x8.5x10.7 centiméteres modell három színben is kapható.

Pozitívum lehet, hogy illóolajat is adhatunk a víztartályához, ami 200 milliliteres kapacitással rendelkezik és óránként maximum 20ml vízpárát képes a levegőbe juttatni. A hangulatos fényének köszönhetően olyan, mintha a kiáramló pára nem vízgőz, hanem egy lobogó tűz lángja lenne, amivel egy szempillantás alatt feldobhatjuk az esték hangulata is. A termék 20.63$-ba kerül, de az oldalon kiválaszthatod a kupont, amivel máris 2$-t spórolhatsz.

Tüzet imitáló Xiaomi párásító

_______________________________________________________

Szúnyogriasztó gyerekeknek

A Youpin Jordan&Judy a Xiaomi család tagja, már nagyon sok terméket bemutattak, amit előszeretettel használ a Xiaomi is, a mostani termék is ilyen, ami azt ígéri, hogy képes távoltartani a vérszívó rovarokat.

A négy féle állatformát és ezzel együtt különböző színvilágot használva hordhatják a gyerekek. A bőrbarát szilikon szíj és tokkal ellátott karkötő a feltöltött riasztó anyaggal maximum 30 napig használható. Olyan borítással látták el, hogy a víz sem okoz gondot neki, így különösen jól jöhet, ha strandra, vízpartra mennénk a családdal. A bálna, polip, malac és oroszlán külsejű szúnyogriasztó karkötők 11.41$-ba kerülnek.

Szúnyogriasztó gyerekeknek

_______________________________________________________

Szúnyogriasztó karkötő felnőtteknek

A gyerekek után a felnőttek sem maradhattak ki a sorból, akik megjelenésében már egy merőben más külsővel megáldott karkötőt használhatnak. A rózsaszín, zöld és fekete színekből mindkét nem választhat magának megfelelő modellt.

A szilikonból készült karkötő akár 180 napon át is képes lehet távol tartani a szúnyogokat, ami egy elhúzható szellőzővel képes párologtatni a beletöltött illóolajat. Kialakításának köszönhetően valószínleg senki sem mondaná meg, hogy ez egy szúnyogriasztó eszköz, sokkal inkább tűnik egy igényes karkötőnek, ami 15.21$-ba kerül.

Szúnyogriasztó karkötő felnőtteknek

_______________________________________________________

3 darabos Xiaomi boxeralsó szett

A 3 darabos szett számos méretből és színkombinációból választható. Ajánlott az oldalon található mérettáblázatból kiválasztani a megfelelő méretet. A gumírozott öv vonallal ellátott alsónemű szellőző anyagból készült, így a szövése sem annyira sűrű, mint más alsók.

A méhsejt szövés automatikusan színt vált, hiszen ezek a szálak szívják magukba a nedvességet és tartják azt magukban, hogy ne az egész anyag legyen nyirkos, így elvezetve azt, könnyebb a párolgása a száradás során.

A 3 darabos Xiaomi boxeralsó 13.58$-ba kerül

_______________________________________________________

Xiaomi kupakos zacskó csipesz

Talán sose fog többet kiszakadni a felbontott zacskó, ami akár ételt, de akár még mosóport is tartalmazhat. A felnyitott műanyag zacskó szájára klipsszel és csavarható kupakkal felszerelt fogóval mindig a kívánt mennyiséget használhatjuk.

Ez kakaónál, porcukornál, de főként mosószereknél jöhet jól, így azon kívül, hogy nem fog töltéskor kihullani a mosópor, de még vissza is zárható, amivel biztonságosabb lehet a vegyszerek tárolása is, főként, ha kisgyerekünk is van. Magassága 5.2cm, szélessége pedig 13.7 centiméter, így ezek alapján kell megnéznünk, mely termékekhez használhatjuk majd. A biztonságért cserébe nem kell sokat fizetnünk, mert csak 6.09-ba kerül.

Xiaomi kupakos zacskó csipesz

____________________________________________________

Xiaomi cipőtartó

A cipősszekrényen jöhet jól a Xiaomi kiegészítője, amivel nem egymás mellé, hanem egymás fölé is elhelyezhetők a lábbelik, így azok kevesebb helyet foglalhatnak.

Az állítható magasságú, de akár össze is csukható cipőtartó műanyagból készült. Igaz egy egész cipőkollekcióhoz sokat kell belőle beszerezni, de pár darab is jó szolgálatot tehet a cipősszekrényben, hogy rendet tartsunk a lábbelik között.

Xiaomi cipőtartó

_______________________________________________________

Xiaomi fém bögre

A Xiaomi Stainless Steel Mug rozsdamentes acélból készül, ami 350 milliliteres űrtartalommal rendelkezik.

Főbb jellemzők:

  • Kapacitás: 350ml,
  • Rozsdamentes 316 acél,
  • Egyaránt tökéletes meleg és hideg italokhoz,
  • Minimalista design,
  • Ellenáll a hidegnek és a melegnek,
  • Ergonomikus és kényelmes kialakítás

A Xiaomi Stainless Steel Mug 19$-ba kerül kínai raktárból, amit itt vásárolhatsz meg

 

Ezt láttad már? Xiaomi termékek, amikkel még biztos nem találkoztál

Xiaomi termékek, amikkel még biztos nem találkoztál

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8317869873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása