A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Mijia Night Light 2 - A Xiaomi bemutatta az éjszakai lámpájának új generációját!

2019. szeptember 02. - xiaomifan

xiaomi_mijia_night_light_2_6.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 teljesen más külsőt kapott, mint az előző verzió. A mágneses kialakításnak köszönhetően pedig lehetőségünk van arra is, hogy beállíthassuk a kívánt megvilágítási szöget. A tartókonzolt most is, mint ahogyan a korábbi modelleknél is, újra az M3 ragasztható felület tartja a helyén.

xiaomi_mijia_night_light_2_1.jpg

A mozgás és fényérzékelő szenzornak köszönhetően nappali fényviszonyok között nem kapcsol fel, így energiát takarít meg az éjszakai használathoz. 2800K színhőmérséklettel rendelkezik, a működéséhez 3 darab AA elemre lesz szükségünk. Akár a konyhában, fürdőszobában, de a nappaliban is használhatjuk, ha arra van szükségünk, hogy az éjszaka sötétjében kell valami automatikusan felkapcsolódó fényforrás a tájékozódáshoz. Felkapcsolás után, ha nem érzékel mozgást, 15 másodperc után automatikusan lekapcsol.

xiaomi_mijia_night_light_2_3.jpg

A Xiaomi Mijia Night Light 2 éjszakai mozgás és fényérzékelő lámpa az előrendelői akcióban az első vásárlóknak 10.99$-ért (3.300 forintért) vásárolható meg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr7915035552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása