A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Egy teljes hétig még olcsóbb az új Amazfit GTR okosóra!

2019. augusztus 03. - xiaomifan

amazfit_gtr_header_1.jpg

Az Amazfit GTR óra módban pedig, akár 74 napig is bírja! Az új okosóra árának csökkentéséhez nincs szükség semmilyen komoly műveletre, mutatjuk mit kell tenned!

amazfit_gtr_5.jpg

A 47mm-es verzió 1.39 colos kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 454 x 454 pixel. Nem transzflektív, hanem AMOLED kijelzővel rendelkezik. Az alumínium óratokhoz bőr szíjat kapunk, így az óra összsúlya 48 gramm.

amazfit_gtr_3.jpg

Az akkumulátora 420mAh kapacitású, amit a mágneses töltőjével láthatunk el energiával. Az üzemidőre nagyon odafigyeltek, így normál használat mellett 24 napot ígérnek. Ebbe beletartozik a folyamatos pulzusmérés, értesítések megjelenítése, egy kis testmozgás GPS használatával. De akár 74 napig is bírja az akkumulátor, ha csupán óraként használnánk az okosfunkciók mellőzésével. Folyamatos GPS kapcsolat és aktivitásmérés mellett pedig 40 órán át képes üzemelni a Huami Amazfit GTR. 

Az Amazfit GTR a GearBest akciójánal löszönhetően 139.99$-ba kerül. Ha megnyitod a linket, akkor 149.99$-os árcédulával találkozhatsz, de ha az órát berakod a virtuális bevásárlókosaradba, akkor az ára automatikusan 139.99$-ra (40.800 forintra) csökken! A Netherlands Registered(PDM) és EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A Huami Amazfit GTR órát itt találod

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr5214993482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása