A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Redmi AirDots, a Xiaomi legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatója

2019. július 17. - xiaomifan

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-8.jpg

Remek áron találtunk rá a Xiaomi új Redmi AirDots fülhallgatójára, ami a kedvezmény kóddal jelenleg csak 17.99$, azaz 5.210 forintba kerül!

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-3.jpg

A Bluetooth technológiának köszönhetően nem csak mobiltelefonnal, legyen az Android, Windows Mobile vagy iOS rendszerű, hanem még táblagéppel, laptoppal és még okosórával is összepárosíthatjuk. Így pedig elég sokrétű eszközzé válik, hogy a laptopon végzett munka mellett is hallgathatjuk rajta a kedvenc zenéinket. De ha egy kis sportolásra vágyunk, akkor még az okosóránkkal is összeköthetjük, így mobiltelefonra sem lesz szükségünk, ha futni megyünk, és közben zenét szeretnénk hallgatni.

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-7.jpg

xiaomi-redmi-airdots-bluetooth-earphones-9.jpg

A Xiaomi Redmi AirDots a már említett Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolatot használja, maximálisa hatótávolság 10 méter lehet, támogatja a A2DP,AVRCP,HFP,HSP protokollokat is. A kis fülhallgatók 40mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amiket a mellékelt tokkal tölthetünk. A tároló doboz is rendelkezik beépített akkumulátorral, amit microUSB porton keresztül tölthetünk fel, így 12 óra használat is elérhető a fülhallgatókkal. A  kedvezmény kóddal 17.99$, azaz 5.210 forintba kerül

Kedvezmény kód: GBREDMI189

A Xiaomi Redmi Airdots fülhallgatóját itt találod meg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr9614957192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása