A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Elrajtolt a Gearbest magyar nyelvű oldala

2018. szeptember 21. - xiaomifan

Magyar nyelvű gearbestEgy ideje már mondogatták, csepegtették az információkat, amikor érdeklődtünk, hogy „na és, mit várnak a jövőtől” a Gearbest-nél? De ehhez képest hamar meglépte a Gearbest.com ezt a lehetőséget. Bár még nem teljes funkcionalitással működik, de már jó pár termék magyar nyelven, magyar leírással érhető el a weboldalukon.

Természetesen mi is jó pár terméket megszemléltünk. A lokalizált verzió, még fejlesztési stádiumban van, és a webáruház számos terméke közül még nem található meg minden a honosított verzió aloldalán, de már csak idő kérdése, hogy minden termék egy könnyen átlátható, magyar nyelvű felületen köszönjön vissza. Ezáltal nagyobb segítséget nyújthat a termékek iránt érdeklődőknek az a felhasználók által írt rengeteg visszajelzés, ami az esetek 99%-ban más nyelven íródott, viszont így még egy lépéssel előrébb lehetünk a termékek tudásával, működésével kapcsolatban a magyar nyelvű visszajelzéseknek köszönhetően.

Magyar nyelvű gearbest

Így már várjuk, hogy mi hamarabb teljes termékmennyiséggel jelentkezzen az egyik legnagyobb webáruház magyar nyelvű oldala, amit a www.hu.gearbest.com címen nézhetsz meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr5914254213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.E.K. 2018.09.24. 18:22:13

Akkor ez talán megmagyarázza hogy az androidos mobil alkalmazásban miért vált olykor magyar nyelvűre a felület (igaz nem marad úgy sokáig, de sebaj ;))
süti beállítások módosítása