A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Újabb hír a Xiaomi S2-ről, ami a gyártó szerint a legjobb szelfi telefon lesz

2018. május 09. - xiaomifan

xiaomi-redmi-s2-03-696x435_eredmeny.jpg

A gyártó az S2-vel a fiatalokat célozza meg. Személy szerint arra számítottam, hogy leporolják a processzor készítő részleg terveit és egy új CPU-val áll elő a gyártó. Nem így lett, pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy mit tudna a Xiaomi Surge processzor új tagja.

A Xiaomi S2 megmarad a Qualcomm megoldásánál, szerencsére ezzel sincs baj. A gyártó rengeteg remek megoldással rendelkezik akár a kis, közép vagy felső kategóriáról legyen szó. A hivatalos infók szerint már csak pár nap van hátra és lehull a lepel a fiatalokat megcélzó új jövevényről, ami nem csak alacsony árával szeretne magához csábítani minél több felhasználót.

xiaomi-redmi-s2-best-redmi-selfie-phone_eredmeny.jpg

A Xiaomi S2 húzóereje a 16 megapixeles előlapi kamera. Ekkora felbontást még sok telefon hátlapi kamrája sem tud, persze tudjuk nagyon jól, hogy a megapixel nem minden. Ahhoz, hogy szerethető és kedvelt legyen a készülék, megpróbálják az árat minél alacsonyabban tartani, bár ez a Xiaomi-nak eddig is jól ment. A telefon előlapján egy méretes 5.99 colos kijelző fog helyet foglalni, ami várhatóan 720 x 1440 pixeles felbontással fog rendelkezni. A motorháztető alatt a Snapdragon 625 fog szolgálatot teljesíteni. Ez a processzor duruzsol többek között a Xiaomi A1-ben és a Xiaomi Redmi 5 Plus-ban is, így nem nevezhetjük rossz megoldásnak. Memóriából 2, illetve 3GB lesz választható felszereltségtől függően, a tárhely mérete pedig 16GB-tól egészen 64GB-ig nőhet.

xiaomi-redmi-s2-may-10-launch-confirmed_eredmeny.jpg

A hátlapi kamera is érdekes lesz, hiszen ezt a megoldást csak a Redmi 5 Note-nál láttuk. Így a hátlapra egy 12 + 5 megapixeles páros fog várhatóan helyet foglalni, aminél elérhető lesz az elektronikus képstabilizálás.Nagyon kíváncsiak vagyunk az új készülékre, amire már nem kell sokat várni!

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook ldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8313900672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása