A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Pocket WiFi Adapter

2017. október 25. - xiaomifan

Eredeti Xiaomi 150Mbps USB hordozható Mi WiFi Adapter Router a Home Office Hotelhez

Egy szinte hiánypótló, a régóta elérhető Xiaomi WiFi adapter, amiből mi is rendeltünk egyet, hiszen nem egyszer  hasznát veszi az ember, ha épp számítógépet kell javítania vagy egy rossz WiFi modullal ellátott laptoppal szeretne internetezni, de mivel külön kártyát nem lehet szerelni a laptopokba, így marad egy USB-s WiFi vevő. Volt már olyan is, amikor egy régi számítógépet kellett volna gyorsan internetre kötni, de LAN nem volt sehol, viszont WiFi igen, akkor ez a kütyü nagyon jó lett volna.

Eredeti Xiaomi 150Mbps USB hordozható Mi WiFi Adapter Router a Home Office HotelhezEredeti Xiaomi 150Mbps USB hordozható Mi WiFi Adapter Router a Home Office Hotelhez

Mint a nevéből is kiderül, a számítógépünk, laptopunk USB portjához csatlakoztatható. A több színben elérhető adapter egészen apró 3.70 x 1.70 x 1.00 centiméteres méretekkel rendelkezik, súlya csupán 5 gramm. 150Mbps átviteli sebességre képes, támogatja a 802.11b/n/g protokollokat és a WPA-PSK, WPA2-PSK biztonsági protokollt. Ha csatlakoztatjuk a gépünkhöz, akkor létrehoz egy Xiaomi WiFi megosztási meghajtót is, így könnyen hozzáférhetünk más vezeték nélküli eszközünkről a megosztott meghajtóhoz.

A terméket itt tekintheted meg

Csak 4.21$-ba kerül

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr8013084448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása