A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi Miaomiaoce - Az értesítést küldő baba hőmérő

2017. szeptember 26. - xiaomifan

A Xiaomi úgy tűnik, hogy a nagy gyártókkal való partnerkapcsolat révén bővíti az intelligens eszközök piacát. Az új digitális hőmérőjük 24 órás valós idejű megfigyelést, magas, illetve alacsony testhőmérséklet figyelmeztetésre is képes. 

A Xiaomi az innovációra összpontosítva, egy kör alakú csupán 3.2 cm átmérűjű digitális hőmérővel találkozunk, amin egy 17mm orvosi fém minőségű, nagy hővezetésű rozsdamentes acél érzékelő kapott helyet.

Az érzékelőt bőrbarát szilikon anyag borítja, súlya mindössze 50 gramm és IPX6 minősítéssel rendelkezik. Lekerekített oldalinak és puha kivitelének köszönhetően. A Xiaomi Miaomiaoce digitális gyermek hőmérő NTC intelligens hőérzékelő chipen alapul. Nem rendelkezik kijelzővel, így távolról, akár a másik szobából és szinkronizálhatja az eszköz a mért adatokat a mobiltelefonunkkal. Ennek köszönhetően nem kell felkeltenünk éjszaka a gyermekünket, ha megakarjuk nézni, hogy lejjebb ment-e a láza. Az eszköz saját alkalmazással rendelkezik, amellyel másodpercek, órák, napok, hetek adaitai is rögzíthetjük. 

A Xiaomi Miaomiaoce digitális hőmérő folyamatosan valós idejű mérést biztosít, amely 2,5 másodpercenként figyeli a testhőmérsékletet. Ráadásul nem kell mindig csatlakoztatnia a telefont, mivel támogatja az offline adattárolást. Éjszakai üzemmódban éjszakai hőmérsékletet is beállíthatunk, amely ha a testhőmérséklet emelkedik vagy süllyed, összehasonlítva a normális testhőmérséklettel figyelmezteti a felhasználót.

Xiaomi Miaomiaoce digitális baba hőmérő

Főbb funkciók:

-Folyamatos, 24 órás monitorozás (2,5 másodpercenként),

-Alkalmazás értesítés,

-Offline adat tárolása,

-Pontos, mint egy digitális hőmérő

Mérés: 32 - 42 Celsius között
Hibaszázalék: 0.1 Celsius fok ( 35 - 39 fok között ), 0.2 Celsius fok ( 35 fok alatt és 39 Celsius fok felett )

Most csak 19.99$-t kérnek érte

A terméket itt nézheted meg

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr812897828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása