A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Ilyen áron minden háztartásba robotporszívó kerülhet - Hihetetlen olcsó a Xiami Xiaowa, a Xiaomi legújabb porszívója

2018. április 23. - xiaomifan

paa0165w-us-1-76c5-w1xu_eredmeny.jpg

Tavaly bemutatott Xiaomi roborock szériájának, legújabb tagjának felébe kerül az új termék, ami így 239$, viszont nem kell rá sem áfát, sem vámot fizetnünk, ami nagy megkönnyebbülés a pénztárcánknak.

paa0165w-us-1-76c5-8uqk_eredmeny.jpg

A terméket ugyancsak az a roborock cég gyártja, akiknek az előző két porszívót is köszönhetjük. Igazán jó munkát végeztek, így biztosan nem fogunk csalódni a kis testvérben sem. Hasonló design-t kapott, mint az előző modellek, de feltűnhet rajta pár külső változtatás. A szénkefe nélküli ventillátorai segítségével 1600 Pa szívóerőt képes kifejteni. Magas hasmagasságának köszönhetően a 2 cm magas küszöbök sem okoznak neki gondot, és megmaradt az oldalsó és a szőnyegtisztító forgókefe is. Ami remek hír, hiszen azt hittük az alacsony ár miatt búcsút inthetünk neki.

paa0165w-us-1-76c5-dpgd_eredmeny.jpg

paa0165w-us-1-76c5-fpov_eredmeny.jpg

A beépített érzékelőivel képes felismerni az otthoni környezetet és beazonosítja a lehetséges akadályokat. Meghatározza a helyiség méretét és a tisztításhoz szükséges időt is. A lézeres rendszert a porszívó elején található infrás szenzor helyettesíti. A Mi Home alkalmazással pedig személyre szabhatjuk a tisztítási folyamatokat. A tisztítás befejezése után pedig automatikusan visszatér a töltőjéhez. A Xiaowa akkumulátora 2600mAh kapacitású, kivehető porgyűjtő tartálya pedig 640 ml űrtartalmú. Legkisebb tagként nem kapott felmosási funkciót, mint ahogyan az első generációs robot sem, így jó alternatíva lehet az első széria után vágyakozó vásárlóknak, hiszen így olcsóbban juthatnak hozzá.

paa0165w-us-1-76c5-shkn_eredmeny.jpg

paa0165w-us-1-76c5-j5wn_eredmeny.jpg

A Xiaowa a legolcsóbb robotporszívója a roborock termékcsaládnak, hiszen az első generáció is közel 400$ körüli áron kapható. Viszont a Xiaomi csak 239.99$ és ami még verhetetlenné teszi, az az ingyenes Duty Free Shipping szállítás, amivel méghozzá áfa és vám mentesen rendelhetjük meg!

A Xiaomi Xiaowa porszívót itt nézheted meg

Az áfa és vám mentes szállításhoz pedig válaszd a Duty Free Shipping opciót

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook ldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr4613857936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása