A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Xiaomi XiaoMo - A Xiaomi okoskamerája

2018. március 20. - xiaomifan

img.jpg

A Xiaomi Small Silent AI Camera , ami várhatóan XiaoMo néven fog forgalomba kerülni, támogatja a gesztusok intelligens felismerését, amely lehetővé teszi, hogy felvételt készítsünk magunkról, anélkül, hogy megérintenénk az exponáló gombot.

A XiaoMo mesterséges intelligenciájának köszönhetően különböző szűrőket és valós idejű algoritmusokat használ, amelyek lehetővé teszik a kép feldolgozását, megszüntetve a bőrhibák, vagy akár a kisebb horzsolásokat. A Xiaomi kamerája WiFi kapcsolaton keresztül kapcsolódik az okostelefonunkhoz, amelyből az Android és iOS rendszert is támogatja.
img_1.jpg

A kamera optikája ötrétegű, edzett üveglencséből áll, beleértve a kék szín szűrőt, a kettős réteg elleni visszaverődéses bevonatot és az ujjlenyomat taszító réteget. A lencse mögött egy Samsung SSI HD érzékelő kapott helyet, ami 13 megapixeles, ultragyors 0.3s sebességű PDAF autofókuszt kapott, 76,5 fokos látószöggel és F/2.2 rekeszértékkel.  720p felbontású videókat is készíthetünk 30 képkockával másodpercenként. A Xiaomi XiaoMo kameráját mágneses talpának köszönhetően szinte bárhol rögzíthetjük a saját dokkolóján keresztül, amely lehetővé teszi, hogy a kamera szabadon forgasson 360 fokban, valamint, hogy a kívánt szögbe állítsuk

 ezgif_com-resize.gif

A kamera egy négy magos Cortex A-53 processzort kapott, ami 1,35 Ghz-re képes, amely lehetővé teszi azt is, hogy az algoritmusokhoz és az új funkciókhoz kapcsolódó későbbi frissítésekhez hozzá jusson a kamera, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A beépített lítium-polimer akkumulátora 910mAh kapacitású, amely lehetővé teszi, hogy egy feltöltéssel 2000 fényképet készíthessünk a belső, 8 GB méretű tárhelyre. Ha ezt keveselnénk, akkor32 GB-os microSD kártyával tovább bővíthetjük. A Xiaomi XiaoMo mérete csak csak 47 x 47 x 27 mm és 65 gramm.

img_2.jpg

A Xiaomi okoskamerája várhatóan 55$-os áron fog kezdeni a külföldi webshopokban.

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr9213755092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása