A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Vékony keretek a Mi 7-nél is?

2018. január 17. - xiaomifan
Korábban voltak olyan találgatások, hogy a Xiaomi új zászlóshajója, a Mi 7, ugyanúgy ahogyan az Apple már jó ideje teszi, a Kínai vállalat is két verziót készít a készülékéből. Egy Mi 7 és egy Mi 7 Plus-t. A cég vezérigazgatója, Lei Jun megerősítette, hogy a következő készülékük a Qualcomm Snapdragon 845 processzort használja majd. Ez várható is volt, sőt szinte kötelező lépés a Xiaomi-tól, hiszen egy felsőkategóriás telefonhoz, csúcs processzor dukál. Viszont a legfontosabb kérdés, hogy lesz-e egy nagyobb kijelzővel ellátott telefonjuk is? Sajnos nem került megerősítésre.

mi-7-render-mix2-2_eredmeny.jpg

mi-7-render-mix2-4_eredmeny.jpg

A közelmúltban megjelent render képek egyértelműen mutatják a design változást a jelenlegi Mi 6-hoz képest, és összességében a készülék vonalai szinte tökéletesen megegyeznek Mi Mix 2-vel. Határozott keskeny szélek, 21 megapixeles előlapi kamera Face ID technológiával, szerencsére a kijelző feletti felső rész valamennyire megmaradt, így itt kaptak helyet az érzékelők és a beszélgetési hangszóró is. A MI sorozat híres kiváló fotózási képességéről és a Xiaomi Mi 7 megpróbálja megőrizni ezt a hagyományt a dupla hátsó kameramodulnak köszönhetõen, amely egy 16 megapixeles és egy 20 megapixeles kamerát tartalmaz. És itt jön az újdonság, elvileg 4x optikai zoomot kap és az erős hardverének köszönhetően a 4K/60fps-sel történő videó rögzítés sem lesz akadály.

mi-7-render-mix2-6_eredmeny.jpg

mi-7-render-mix2-7_eredmeny.jpg

Olyan tulajdonságokkal is ellátják a Mi 7-et, mint a vezeték nélküli töltés, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely. A Plus készüléket elvileg kerámia borítással is rendelhetjük vagy maradhatunk az üveg változatnál is. A Mi7 410 eurós áron fog kezdeni, a Plus verzióért 450 eurót kell otthagynunk a virtuális kasszáknál.

Nagyon hiányzik már, hogy ne csak találgatások legyenek a Xiaomi új zászlóshajójáról, hanem végre bemutassák a készüléket. Bár erre még egy kicsit várni kell.

Ahogy szépen lassan ez lenni szokott, ha megjelenik a Mi 7, az előző generáció ára lejjebb fog menni. Mióta a Mi 6 piacon van, nekünk Európaiaknak sajnos elég nagy hátrány volt, hogy csak Kínából szerezhettük be a készüléket, viszont a GearBest elkezdett végre nyitni az Európai piac felé is. Így most EU-n belülről rendelhetjük meg a Xiaomi Mi 6-ot, amire így nem kell áfát vagy vámot fizetnünk, így ezzel nagyon sokat spórolhatunk.

Így a Xiaomi MI 6 369$-ért lehet a miénk az "spmi6" kóddal

Forrrás: Xiaomi Today

 

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr5513581439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása