A kedvenc márkánk termékinek tesztje, bemutatók és akciók

Minden ami Xiaomi

Új, eddig nem megszokott termékkel jelentkezik a Xiaomi

2017. november 14. - xiaomifan

1_5.jpg

Kicsit Nagyon furcsáltuk a most felfedezett terméket, amit nem más követett el, hanem a kedvelt Xiaomi-nk. Megszoktuk már, hogy mindig valami új műszaki termékkel jelentkeznek, ezért is volt furcsa, hogy megjelentek a ZSH.COM céggel karöltve pamut törölközőjükkel

Most pedig valami újat találtak ki, itt van nekünk a Xiaomi főzőedény!

 

2_7.jpg

3_4.jpg

Igen, ez a három három rétegből álló, Mi rozsdamentes acél edénye. Kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból,  és tiszta alumíniumból készült. A fogantyú része hőálló. 32 cm-es mérete elegendő minden típusú főzéshez, gőzöléshez, pirításhoz, forraláshoz. 304-es típusszámú rozsdamentes acélból készült belső réteg, tiszta alumínium középső réteggel, 430-as számú magnézium-acél külső réteggel, amely tökéletesen illeszkedik a tűzhelyhez, erős szerkezetű és tartós. A fedő edzett üvegből és rozsdamentes acélból készült. 

4.jpg

Az edény mérete 63.00 x 32.00 x 18.00 cm, súlya 3.36kg.

 

A terméket itt tekintheted meg

 

 

Csatlakozz hozzánk, legyél te is Facebook oldalunk tagja, így mindig frissen tájékozódhatsz az új híreinkről és a kedvezményes akciókról!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamixiaomi.blog.hu/api/trackback/id/tr1413263221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása